Inici Destacats Òmnium Cultural s’incorpora com a patrocinador de les Músiques de butxaca

Òmnium Cultural s’incorpora com a patrocinador de les Músiques de butxaca

COMPARTIR

El cicle Músiques de butxaca de l’Ateneu Igualadí ja tá a punt una nova temporada, després de més de dues dècades proposant en cada temporada sons nous, veus noves, històries fetes música. La cita, com és habitual, serà els primers divendres de cada mes, a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

L’estrena del primer EP de Milton Salazar ‘Yellow Hope’ acompanyat de la seva banda encetarà la temporada de Músiques el divendres 2 de febrer.

Març portarà a Miquel Abras que acompanyat al saxo del gran Jordi Paulí presentarà ‘La vida en un sospir’, el seu sisè treball discogràfic.

La proposta del mes d’abril serà el debut de CARLA, projecte integrat per Carla i Toni Serrat amb ‘Night Thoughts’, disc d’aura nocturna i paisatges electrònics.

El cantautor català resident a Madrid Dani Flaco de gira amb el nou disc ‘Verbenas y fiestas menores’ serà a Músiques per tancar la primera part de la temporada.

Cada inici porta noves col·laboracions i enguany s’hi suma Òmnium Cultural. Des de l’Ateneu Igualadí i particularment des de la coordinació de Músiques de butxaca agraeixen a tots els patrocinadors i col·laboradors de Músiques de butxaca la seva sensibilitat i compromís amb la cultura.

Tot el que té a veure amb la nova programació, informació dels grups, preu, descomptes i abonaments especials està disponible a la web www.musiquesdebutxaca.cat i per estar sempre al cas de tot el que passa i passarà ens podeu seguir a les xarxes a través de la pàgina de Facebook Músiques de butxaca, a Twitter @MusiquesButxaca i a partir d’ara també a Instagram musiquesdebutxaca.

FER UN COMENTARI

*