Inici Destacats L’Ateneu Penya Blaugrana d’Igualada presenta diumenge els seus equips

L’Ateneu Penya Blaugrana d’Igualada presenta diumenge els seus equips

COMPARTIR
default

El club de futbol Ateneu Penya blaugrana d’Igualada farà la presentació dels seus equips aquest diumenge a l’estadi municipal “Les Comes” a partir de les 18:00h.

L’entitat ha preparat una gran “festa arlequinada” de llum i so, amb sorpreses incloses, perquè els 287 jugadors i jugadores que defensen els colors de l’Ateneu gaudeixin de la seva presentació aquest diumenge quan saltin a la gespa del camp municipal de les Comes.

Un total de 21 equips base – dels quals 4 són femenins – acompanyarà l’equip amateur de l’entitat en la presentació davant dels socis i aficionats, on tampoc hi faltaran les autoritats locals, personalitats rellevants dels clubs de futbol de la comarca i del moviment de Penyes del F.C. Barcelona.

Toni Codina, president del club ha comentat que “Aquesta presentació és important. Perquè és el millor moment per veure com ha crescut el nostre club”. Enguany l’Ateneu ha tornat a créixer significativament en nombre de jugadors i entrenadors; i consolida els bons resultats obtinguts en els equips femenins, una de les actuals apostes de l’entitat arlequinada.

En la presentació de l’any passat es va fer una “A-19” en referència l’any de fundació del club Atene -1919. El President no ha volgut destapar si aquest any hi haurà alguna figura damunt el camp, però anima a tothom a acompanyar els joves esportistes “el talent i el futur del futbol igualadí” aquest diumenge 29 a les 18:00h al camp municipal les Comes.

FER UN COMENTARI

*