Inici Societat Oli, conserves i llet: l’objectiu del Gran Recapte d’Aliments

Oli, conserves i llet: l’objectiu del Gran Recapte d’Aliments

COMPARTIR

Els quatre Banc dels Aliments de Catalunya celebraran aquest divendres i dissabte, 22 i 23 de novembre, l’onzena edició del Gran Recapte d’Aliments. L’objectiu d’aquest any és aconseguir donacions fonamentalment de tres aliments bàsics de llarga durada, oli, conserves de peix i verdures, i llet, que les entitats no aconsegueixen a través de l’aprofitament alimentari. L’any passat es van recollir 4.452.000 quilos d’aliments. Els aliments recollits, juntament amb els provinents per l’aprofitament alimentari, ajudaran a les 196.000 persones ateses pels bancs dels aliments en aquests moments.

La presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Roser Brutau, i el director del Banc dels Aliments de Barcelona, Lluís Fatjó-Vilas, han apel·lat a «la solidaritat, anònima però massiva, de milers de ciutadans que es comprometen amb els objectius de la campanya», i han recordat «la importància del Gran Recapte per donar visibilitat a la cronificació de la pobresa en el nostre entorn».

Enguany també es posarà en marxa una prova pilot per substituir els tradicions contenidors de cartró on es recullen els aliments per sacs de tela reutilitzables.

ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*