Inici Societat El Gran Recapte suma 62 tones d’aliments a l’Anoia

El Gran Recapte suma 62 tones d’aliments a l’Anoia

COMPARTIR

El Gran Recapte, celebrat el passat divendres i dissabte arreu del país, va recollir un total de 62.534 quilos d’aliments a la comarca de l’Anoia. La solidaritat anoienca s’ha incrementat en més d’un 15% respecte als 52.310 quilos recollits al Gran Recapte de l’any passat.

Els productes recollits s’han incrementat a la majoria dels municipis dels que el Banc dels Aliments ha facilitat dades relatives a aquesta edició i a la de l’any passat. Només s’ha reduït la recollida d’aliments a Montbui i Vilanova.

La delegada de l’Anoia del Banc d’Aliments, Gemma Solsona, vol agrair i reconèixer la tasca i la feina i el sobreesforç de totes les persones voluntàries a l’Anoia que tot i la davallada de participants han fet possible aquestes xifres.

A l’Anoia han participat 413 persones voluntàries inscrites als Punts de Recollida, a més del personal dels diferents establiments, els transportistes i les entitats que han coordinat i gestionat el Gran Recapte.

La delegació a la comarca del Banc dels Aliments ha explicat que els productes recollits al Gran Recapte s’han quedat a l’Anoia i les entitats responsables els repartiran a famílies de Calaf, Capellades, Igualada, Masquefa, Piera, la Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui, la Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*