Inici Destacats Músiques de butxaca presenta el cartell de la nova temporada

Músiques de butxaca presenta el cartell de la nova temporada

COMPARTIR

La nova edició de Músiques de butxaca és un trajecte musical que arrencarà el divendres 1 de febrer. Cicle de petit format que se celebra al Teatre Municipal l’Ateneu amb la particularitat que l’escenari és l’espai que músics i públic comparteixen. Proximitat i complicitat. Ambient íntim i acollidor. Set concerts a l’any configuren el cicle, habitualment els primers divendres de mes a les 11 de la nit, de febrer a maig i d’octubre a desembre.

L’esperit de les Músiques, a banda d’assegurar una programació estable a la ciutat d’Igualada, cerca novetats, nous projectes de músics reconeguts o la descoberta d’artistes emergents. Diversitat d’estils. Arribar a diferents sensibilitats musicals i oferir l’oportunitat de descobrir propostes singulars i en primícia afegint valor al panorama cultural d’Igualada.

Els concerts de l’Ateneu tenen una projecció i interès més enllà de la nostra ciutat. Així ho hem constatat i amb més evidència en l’edició anterior, l’assistència d’un públic vingut d’altres indrets de Catalunya, assolint l’aspiració de ser una de les sales de concerts de referència en el territori.

L’1 de febrer – The Sey Sisters. L’espectacular trio de veus negres presentaran ‘Rise’ acompanyades del pianista i saxofonista Albert Bartolomé.

L’1 de març – El grup manresà de pop català, ARLET debutarà amb ‘Mil raons’, el seu primer àlbum d’estudi.

El 12 d’abril – PAVVLA en la gira de presentació de ‘Secretly hoping you catch me looking’.

El 3 de maig – Giant Rev formació liderada per l’igualadí Pau Sastre presentarà en primícia el recentment editat àlbum, ‘Shine’.

El preu de l’entrada és de 12 euros amb gintònic inclòs i de 10 euros per als socis de l’Ateneu, Cineclub, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural.

Les entrades anticipades es poden comprar online a www.musiquesdebutxaca.cat i a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

L’Ateneu Igualadí com a entitat organitzadora del cicle de concerts compta amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada i la inestimable complicitat de col·laboradors i patrocinadors.

L’Acústic, Òmnium Cultural, Van Bruc International, Renda Urbana, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Anoia Ràdio, Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

FER UN COMENTARI

*