Inici Hoquei Remuntada de l’Igualada Hoquei Club amb decepció final

Remuntada de l’Igualada Hoquei Club amb decepció final

[Img #5385]L’IHC segueix sense sort a les Comes. Aquest diumenge els arlequinats han vist com el partit se’ls posava molt costa amunt només començar (amb un gol desafortunat des de mitja pista en el primer remat a porta i amb un penal per peus fora de l’àrea que els àrbitres han obligat a repetir). Tot i això han estat capaços d’agafar el timó del partit i empatar a 2 abans del descans. Després , a la represa, amb només 2 minuts i mig han aconseguit dos gols més que han deixat pràcticament K0 al Lloret. En Marçal ha tingut el 5 a 3 en un remat a boca de canó que s’ha estabellat a la creueta. En canvi el Lloret ha aprofitat una bola rebotada a la tanca a línia de fons per escurçar distàncies … i a partir d’aquí tot s’ha ensorrat. 2 gols en 16 segons han obert la porta a un parcial de 0 a 5 que ha tirat per terra tot l’esforç que havien fet els de Monclús-Pont-Doncel que han vist com es tornaven a escapar 3 punts de les Comes. Com cada cop que l’equip té l’oportunitat de fer un salt cap a zones més còmodes de la classificació, res no acompanya. I per tant l’objectiu somniat de la salvació necessitarà encara de més esforços.

Mal inici…

Un gol en fred quan només portàbem 41 segons. Un altre 3 minuts després, en un penal inexistent aturat per l’Elagi, però que els àrbitres han fet repetir (amb l’afegit de targeta blava al Ton que ha obligat l’equip a jugar en inferioritat). Mal presagi per un partit que posava en joc 3 punts tremendament importants. Per això l’IHC s’ha posat les piles, ha sortit de la letargia i ha començat a carburar. D’entrada ha evitat el càstig del power play. Després l’Elagi ha evitat mals majors aturant un segon penal. I poc a poc l’equip ha anat agafant ritme i ha generat moltes ocasions, especialment dos penals (que Casadevall no ha pogut aprofitar). A la fi, un insistent Oriol Vives ha trobat porteria i ha obert una escletxa a l’esperança. Dos minuts després en Marçal s’ha pres una petita revenja pels penals iu ha empatat el partit. Amb 2 a 2 Povedano ha tingut dues oportunitats a pilota aturada per avançar als igualadins. Una FD que Serra ha salvat in extremis i un llençament de falta des de la frontal, a falta d’1 segon, que s’ha estabellat al travesser. L’IHC havia fet un primer pas (i amb una mica més de sort i encert, n’hauria pogut fer alguns més).

…Pitjor final

Si que els han fet a l’inici de la segona meitat amb dos gols del mateix Marçal, escopint boles dins de l’àrea, que feien realitat una remuntada épica i merescuda. Amb el 4 a 2 l’IHC ha disposat de 4 oportunitats clares per acabar de trencar el partit però en canvi ha estat el Lloret qui ha marcat aprofintant un rebot a la tanca mal tancat en defensa i que ha superat l’Elagi (que ha arribat a tocar la bola) amb un efecte canviar de fora cap a dins…

Tot i això l’IHC ha tingut la jugada del partit. Una pilota penjada per Càceres que Casadevall pràcticament sobre la línia de gol ha enviat al travesser. A partir d’aquí tot se li ha girat d’esquena. Dos gols d’infortuni en 19 segons han destrossat tot el treball que havien fet els arlequinats. Primer un llençament de falta des de la frontal amb una tanca molt col.locada. I després una bola perduda només treure de centre que Torner ha clavat a la contra. Altre cop per darrere en el marcador.

La banqueta ha ordenat ràpidament una defensa zonal pressionant que el Lloret ha superat amb un altre cop de sort. Una bola lluitada estic contra estic de Baliu amb Gonzàlez ha acabat sorprenentment amb una bola liftada a l’escaire. 4 a 6. Tot i això Pla ha tingut una opció de fer tornar l’equip al partit amb una FD a falta de 5 minuts pel final que se li ha escapat a la dreta de Serra. El Lloret encara ha pogut ampliar l’aventatge amb una contra 2×1 sense perill però que ha acabat amb la bola tocant en Càceres i entrant. (i encara Dani Rodriguez en podria haver fet un altre amb una FD).

Un cúmul de desgràcies, per tant, que ha deixat l’IHC clavat en els 28 punts a l’espera del següents partits per atançar-se a l’únic i veritable objectiu de la temporada.

IGUALADA HC 4 (2/2) Elagi, Ton (1), Marçal (2), Pla i Vives (1), equip inicial. Càceres, Pove. Nil Garreta, Edgar Peralta. Albert Povedano.

LLORET 7 (2/5) Serra, Pelicano (2), Rodri, Dani i Crespo, equip inicial. Torner (4) i X. Gonzàlez (1).

GOLS: 0-1 Pelicano (m 0.41), 0-2 Torner, penal (m 3.04), 1-2 Vives (m 19.36), 2-2 Marçal (m 21.26). SEGONA PART. 3-2 Marçal (m 0. 26). 4-2 Marçal (m 2.31), 4-3 Torner 86.52), 4-4 Pelicano (m 13.13), 4-5 Torner (m 13.329, 4-6 Gonzàlez (m 17.04), 4-7 Torner (m 22.40)-