Inici Atletisme Podis d’atletes d’UECAnoia a la Copa Catalana

Podis d’atletes d’UECAnoia a la Copa Catalana

El passat cap de setmana 27 i 28 d’abril es va celebrar a Berga la 26a edició de la Berga Rasos-Berga, una de les curses amb més tradició i prestigi de Catalunya integrada dins el circuit de “Les Clàssiques de Berga”. Dissabte 27 va ser el dia de competició pels menuts i també per la Ver?cal, mentre diumenge 28 es disputava la Marató, la Berga Rasos Berga (BRB) de 27,3k i la Berga Queralt Berga de 13k. La BRB enguany va ser la 3a prova de la 22a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC, amb una distància de 27,3k i un desnivell positiu de 1750 metres. Cal destacar que tot i la meteorologia adversa (temperatures baixes, pluja, neu i molta boira), es va poder disputar sense haver de recórrer a cap traçat alterna?u. A les 7 del mati sortien els participants de la marató, després a les 8:30 es donava la sortida a la BRB i per últim a les 9 sortien els participants de la BQB. En aquesta prova va ser on el corredor de la UECANOIA Nil Alonso va aconseguir la 1a posició absoluta. A la BRB també hi van participar diversos corredors i corredores del Club Excta. UECANOIA, destacant la 5a posició general femenina i 3a en la categoria senior de l’Èlia Vidal, consolidant així els primers llocs de la general a falta de dues proves per finalitzar la Copa Catalana. La resta de corredors que hi van participar van ser: Josep Fabregat……79è gral /45è cat. senior David Patiño………..66è gral /14è cat. veterans Victor Camí…………149è gral /43è cat. veterans Daniel Calveras……100 gral / 9è cat . M50 David Núñez……….121è gral / 13è cat. M50 La Copa Catalana de curses per muntanya continuarà amb la cursa TAGA 2040 ja després de les vacances d’estiu, el proper 14 de setembre.