Inici Societat La pandèmia redueix a menys de la meitat les visites a l’Abric...

La pandèmia redueix a menys de la meitat les visites a l’Abric Romaní de Capellades durant el 2020

COMPARTIR

Les diferents restriccions derivades de la Covid-19 han afectat també el normal funcionament de les visites a l’Abric Romaní-NEAN Parc Prehistòric  de Capellades, amb un marcat descens del nombre de visites respecte als anys anteriors.

Aquest 2020 van ser 2.648 les persones que van poder gaudir d’aquesta instal·lació. D’elles, 1.431 van treure entrada individual i la resta, 1.217, corresponen a grups amb entrada col·lectiva. Recordem que l’any 2019 van ser 6.304 els visitants totals que van fer estada al jaciment de l’Abric Romaní de Capellades.

Al llarg de l’any s’ha fet diverses inversions per seguir millorant la qualitat del servei. Així, s’han millorat i ampliat els lavabos i s’ha renovat el projector audiovisual amb un model més actualitzat.

Malgrat totes les restriccions, la recerca científica no s’ha aturat enguany i al mes d’agost es va poder realitzar la campanya d’excavació arqueològica, amb un molt bon resultat.

Actualment, el jaciment de l’Abric Romaní és obert els matins de diumenge d’11 a 14 hores -amb les visites que comencen a les 11:15 i a les  12:45-.

La resta de dies de la setmana és possible la visita però cal fer reservar prèvia al 93.801.28.50, el telèfon del Museu Molí Paperer de Capellades. A les visites se segueixen les mesures de prevenció i protecció per fer front al Covid-19.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*