Inici Poliesportiu Gran paper del San Roque a la Copa Catalana individual

Gran paper del San Roque a la Copa Catalana individual

COMPARTIR

[Img #6347]El passat dia 14 de abril es va celebrar a Blanes la segona fase dels nivella VII i VIII de la Copa Catalana individual. La U. D. San  Roque va presentar al nivell VII Base a Nerea Caceres, que va assolir la quarta posició en categoria cadet i aparell cèrcol, Eliza Irasoc va quedar sisena i Anna Ainsua la quinzena d’una cinquantena de gimnastes d’aquesta categoria. En categoria infantil nivell VII amb maces, Sira Montes va quedar la quarta de la categoria i de la categoria aleví amb aparell cèrcol Aina Sorolla va aconseguir la quarta posició, Aida Morales la cinquena i Sandra Domínguez la quinzena. Esperant encara els resultats de la suma de les dues fases per saber qui d’aquestes gimnastes passa a la final.

Pel que es fa a nivell VIII en infantil mans lliures i totes tres a la mateixa categoria les tres gimnastes del San Roque van pujar a podi Elisabet Valiente  primera, Raquel Cañizares segona i Maria Cosano tercera, a la categoria junior amb aparell maces, Andrea Roures va quedar la primera i Ivet Playa va quedar segona, amb aparell cinta Gisela Muñoz va quedar la quarta. Totes les  gimnastes del nivell VIII passen a la final.

Aquest cap de setmana participaran en el Campionat de Catalunya en Edat Escolar individual les gimnastes Laia Alsina Caldera i Marta Alonso Lamas.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*