Inici Destacats Sant Genís prepara la seva Festa Major

Sant Genís prepara la seva Festa Major

COMPARTIR

Aquest cap de setmana Sant Genís celebrarà la seva Festa Major amb un programa marcat per les recomanacions de les autoritats sanitàries. Així, caldrà inscripció prèvia a tots els actes de forma exclusiva via WhatsApp al número de telèfon 655817581. D’aquesta manera, els seus organitzadors, el Centre Agrícola de Sant Genís, podrà controlar l’aforament i garantir que es compleixen totes les mesures de seguretat sanitària. En qualsevol cas, els actes de la festa major poden quedar alterats atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries

La festa començarà el divendres 3 de setembre amb la pujada de gegants i bestiari des de l’església fins a la plaça de la Font, tot seguit tindrà lloc el sopar de veïns on tothom s’ha de portar el seu menjar i per acabar hi haurà el bingo popular amb molts premis gentilesa d’empreses col·laboradores.

Dissabte continuarà la festa a les deu del matí amb el partit de futbol de veïns i a les dotze sonarà el repic de campanes. Ja a les sis de la tarda tindrà lloc l’espectacle infantil “El rei de casa” de la companyia Farrés Brothers i tot seguit, xocolatada popular. A les set de la tarda, els amants del ping pong tindran campionat i a les nou del vespre començarà el sopar de foodtruck’s davant del cafè. Tot seguit, concert amb el grup “Les pastes de la iaia” i per acabar Fes-talasala.

Diumenge, l’últim dia de Festa Major, començarà amb el campionat de bitlles catalanes per equips a l’antic parc a les deu del matí i a la mateixa hora hi haurà el concurs de pintura ràpida per totes les edats. A dos quarts d’una del migdia tindrà lloc la missa de Festa Major i cantada dels Goigs. A continuació, durant el vermut, ballada de sardanes amb Terres de Marca. A la tarda, a les cinc, hi haurà el circuit de monocicles i karts elèctrics per a nens i famílies a partir dels sis anys. A les set de la tarda, tindrà lloc la final del Campionat de ping pong i l’entrega de premis tant del campionat com del concurs de pintura ràpida. A les nou del vespre, davant el cafè, concert amb el grup Entreamigos i per acabar i acomiadar la Festa Major, el castell de focs a dos quarts d’onze de la nit.

La celebració de les activitats de la Festa Major de Sant Genís es organitzada pel Centre Agrícola de Sant Genís i compta amb el suport de l’Ajuntament de Jorba i la col·laboració dels veïns i veïnes de Sant Genís i del terme municipal de Jorba.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*