Inici Destacats Noemí Trucharte podrà governar en trencar-se l’acord de Junts per Vilanova amb...

Noemí Trucharte podrà governar en trencar-se l’acord de Junts per Vilanova amb V365, ERC i VA!

COMPARTIR

Noemí Trucharte, que va guanyar les eleccions municipals a Vilanova del Camí amb 8 dels 17 regidors, podrà ser investida alcaldessa aquest dissabte després que s’hagi frustrat l’acord de totes les altres forces del consistori per a governar.

V365, ERC, VA i JxCatalunya han intentat negociar un acord durant les darreres setmanes, però Vilanova 365, ERC i Vilanova Alternativa han anunciat a través d’un comunicat que no serà possible pels “interessos partidistes de JxCat”. Les tres formacions expliquen que “durant 15 dies s’havien fet 4 reunions amb tots els partits implicats, i fins i tot Jordi Barón havia donat el seu sí de paraula durant les negociacions”.

V365, ERC i VA afegeixen que el regidor de JxCat a Vilanova “ha cedit davant l’estratègia del partit a la comarca, prioritzant el partit per davant del Vilanova. Barón no ha tingut en compte les conseqüències de mantenir un govern com el de Trucharte pel nostre municipi”.

Així doncs, Barón es votarà a ell mateix, donant automàticament l’alcaldia a la llista més votada, que és la del PSC de Noemí Trucharte.

V365, ERC i VA consideren que “no s’hagi pogut arribar a un acord de govern estable al nostre municipi” i asseguren que “seguirem treballant per Vilanova amb la millor de les intencions”.

FER UN COMENTARI

*