Inici Política El 96,7% dels militants del PSC Anoia recolza l’acord amb Sumar

El 96,7% dels militants del PSC Anoia recolza l’acord amb Sumar

COMPARTIR

El PSC Anoia i la seva militància han aprovat amb el 96,7% dels vots a favor l’acord per formar un nou Govern de coalició progressista a Espanya i comptar amb el suport de la resta de forces polítiques per assolir la majoria necessària.

La consulta a la militància, amb votació telemàtica durant tota una setmana i votació presencial al local del PSC Anoia a Igualada, ha comptat «amb una elevada participació» segons els socialistes anoiencs, que no donen més detalls de la participació de la militància. Salvador Illa ha valorat positivament l’acord de govern progressista i ha defensat “que la militància del PSC sempre està a l’altura de les circumstàncies”.

De la mateixa manera, la consulta a la militància ha comptat amb el 85,4% dels vots a favor a Catalunya i el 87,1% vots a favor al conjunt d’Espanya.

L’acord per un Govern de coalició progressista a Espanya signat amb la formació política Sumar inclou mesures com la reducció de la jornada laboral a 37,5 hores setmanals, la educació universal i gratuïta dels 0 als 3 anys, la revalorització de les pensions, l’augment de les bonificacions al transport públic i l’augment del parc d’habitatge, entre d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*