Inici Destacats El PSC governarà amb Junts a Cabrera d’Anoia

El PSC governarà amb Junts a Cabrera d’Anoia

COMPARTIR

El PSC de Cabrera d’Anoia ha anunciat un acord amb Junts per Catalunya per entrar a formar part del govern del municipi. La situació crítica ocasionada per la crisi de l’abastiment d’aigua dels darrers mesos ha portat al municipi de Cabrera d’Anoia a una situació límit en la qual són necessaris els consensos i l’estabilitat.

En un comunicat conjunt emès per les dues formacions, el PSC i Junts afirmen que la voluntat és crear «un govern ampli i estable unint esforços per fer front a la situació de crisi”. El pacte, segons les dues forces polítiques, pretén esdevenir “un exercici de responsabilitat política”, tot tenint en compte la situació crítica al municipi i el resultat de les darreres eleccions municipals on les dues formacions van empatar en nombre de regidors.

La crisi de l’abastament de l’aigua a Cabrera d’Anoia ha estat ocasionada pel mal estat de manteniment de la xarxa de subministrament lligat a les limitacions imposades per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), un conjunt de factors que ha portat a la ciutadania a disposar d’aigua únicament en unes hores del dia.

El regidor portaveu del PSC de Cabrera d’Anoia, Salus Monteagudo, es convertirà en el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament del municipi, mentre els regidors Sergio Muñoz i Daniel Vallejo assumiran també tinències d’alcaldia i responsabilitats de govern. Salus Monteagudo serà el responsable d’Urbanisme, Trànsit, Vialitat i Salut pública; Sergio Muñoz s’encarregarà d’Educació, Joventut, Benestar Social i Igualtat; i Daniel Vallejo portarà Promoció econòmica, Comerç, Indústria, Turisme, Medi Ambient i Espais naturals.

El pacte de govern entre PSC i Junts a Cabrera d’Anoia s’ha fixat com a principal prioritat la normalització de la situació en el subministrament d’aigua, mentre també subratlla la millora de la neteja, la construcció de l’escola d’educació primària, la millora del servei al CAP, la instal·lació de càmeres de vigilància per tenir un control als accessos a la població i la reorganització dels contenidors d’escombraries, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

*