Inici Política L’Anoia, a punt per viure el referèndum

L’Anoia, a punt per viure el referèndum

COMPARTIR

Al voltant de 90.000 anoiencs estan cridats aquest diumenge a les urnes en la jornada electoral més atípica de la història de Catalunya. Es tracta del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, que proposa la pregunta “Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?”.

Una cita electoral inèdita perquè els anoiencs -i la ciutadania del país- arriba al dia del referèndum havent presenciat detencions, escorcolls, confiscacions de paperetes –també a Igualada– i tancaments de pàgines web destinats a acabar amb la convocatòria que ja va suspendre el Tribunal Constitucional un dia després de la seva aprovació per part del Parlament de Catalunya.

El desplegament policial i la persecució de la justícia promet marcar la celebració de 1-O, motiu pel qual entitats i partits han convocat la ciutadania a les 5 del matí per tal de protegir les diferents col·legis electorals. El Casal Popular d’Igualada, El Foment, organitza un acte de seguiment a la Rambla Sant Isidre a partir de les 20:00 per conèixer els resultats a l’Anoia.

Fins llavors, a infoanoia.cat farem seguiment de la jornada a través del mateix diari, el nostre perfil de Twitter, la nostra pàgina de Facebook i el servei de notícies i informació de servei a través de Whatsapp. Per accedir a aquest servei només cal enviar ALTA al 633 29 09 06. Tots els mitjans de comunicació de l’Anoia informaran sobre el referèndum d’aquest diumenge amb l’etiqueta #AnoiaVota, i conviden a tota la ciutadania a compartir informació sobre el desenvolupament de la jornada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*