Inici Societat Crida a concentrar-se als col·legis electorals a partir de les 5 del...

Crida a concentrar-se als col·legis electorals a partir de les 5 del matí

COMPARTIR
Moltes escoles han mantingut activitat al llarg de tot el dia. Foto: AMPA Garcia Fossas.

Seguint les crides a nivell nacional, el moviment “Mou-te pel Referèndum” -format per entitats i partits sobiranistes a la Conca d’Òdena- convoca la ciutadania a les 5 del matí als diferents col·legis electorals d’Igualada, Montbui -Institut-, Òdena -Escola- i Vilanova del Camí -Institut-. Per extensió, la convocatòria es fa també als de la resta de la comarca. Un cop allà, i a l’espera del desenvolupament dels esdeveniments, els apoderats seran els que podrien donar algunes indicacions sobre els passos a seguir.

Per mantenir alguns col·legis oberts, escoles com les Garcia Fossas i Ramon Castelltort d’Igualada, Marquès de la Pobla de Capellades, l’escola del Bruc o l’Escola Castell d’Òdena han mantingut activitat festiva als centres i es preveu que algunes persones s’hi quedin a dormir.

Davant la previsió que es puguin tancar alguns col·legis, municipis com Piera ja han optat per concentrar les votacions en un únic punt. En aquest cas, el referèndum es celebrarà al Casal de Joves i Grans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*