Inici Societat Els Hostalets de Pierola convida a fer turisme paleontològic per Setmana Santa

Els Hostalets de Pierola convida a fer turisme paleontològic per Setmana Santa

COMPARTIR

Els Hostalets de Pierola convida a aprofitar aquesta Setmana Santa per fer turisme paleontològic al municipi.

A més de recòrrer lliurement les diferent paleorutes que hi ha a l’entorn del municipi, es podrà visitar l’exposició “Una finestra al Miocè“, que està oberta cada dia inclosos els festius (només en horari de matí), aprofitar les visites comentades que es fan dos cops al dia, i com a novetat, també te’n podràs emportar una mostra del Miocè a casa si participes al taller de petjades.

Visitar l’exposició dona resposta a preguntes com: ¿Per què als Hostalets hi ha tants de fòssils? ¿Quines espècies s’hi han trobat? I potser a les qüestions més importants: ¿Per què als Hostalets hi ha tantes restes de primats? ¿Quin lloc de l’evolució dels homínids ocupen els primats identificats?.

Per saber-ne més hi ha visites comentades que es faran cada dia a les 12:00 i a les 17:30 (l’horari de tarda cada dia excepte els festius). La visita comentada té un preu de 4€ per participant. Gratuït per als menors de 6 anys.

Per últim, si aneu acompanyats dels petits de la casa, us recomanem el taller de petjades. Descobrirem com es pot fossilitzar una petjada. També farem la interpretació de rastres i us podreu endur a casa una rèplica d’una petjada d’un animal del Miocè. El taller té un preu de 5€ per participant. Es farà cada dia a les 13:00 i a les 18:30 (l’horari de tarda cada dia excepte els festius).

FER UN COMENTARI

*