Inici Destacats Masquefa acull el tancament del projecte de foment de turisme slow “Med...

Masquefa acull el tancament del projecte de foment de turisme slow “Med Pearls”

COMPARTIR

Masquefa ha acollit l’acte de tancament del projecte “Med Pearls” liderat per l’Agència Catalana de Turisme i que ha tingut com a objectiu la creació de 26 experiències turístiques en diversos països de la Mediterrània, les 26 perles del Mediterrani que donen nom al projecte. La finalitat del projecte ha estat la de posicionar internacionalment la Mediterrània com a destinació de qualitat i excel·lència per a l’Slow Tourism, a partir de la cooperació público-privada i en la qual l’Anoia hi ha participat a través del Consell Comarcal de l’Anoia.

En el projecte han participat  les comarques de l’Anoia, les Garrigues i la Ribera d’Ebre d’entre les 13 àrees pilot escollides de diversos països de la Mediterrània: Catalunya, Egipte, Italià, Jordània, Grècia i Palestina. El projecte ha ofert ajuts a startups locals i emprenedors perquè desenvolupin solucions TIC incorporables a nous productes turístics. I, a més, un total de 6 agències de viatges d’aquestes comarques han rebut finançament per a desenvolupar productes que responguin a la filosofia de l’Slow Tourism. S’han creat 60 paquets d’experiències amb 173 proveïdors i s’ha creat un portal web per a la seva comercialització: www.breathingland.com

Aquest projecte cercava fomentar l’ Slow Tourism, una tipologia de turisme responsable i sostenible que posa èmfasi en promoure i involucrar les economies locals per tal de donar a conèixer experiències turístiques culturals i naturals, tot respectant els llocs visitats.

El conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Daniel Gutiérrez, ha agraït a l’Agència Catalana de Turisme per haver escollit Masquefa i l’Anoia per a celebrar l’acte de clausura i haver pogut formar part del projecte “refermant així l’aposta del Consell per una comarca slow i donar-nos l’oportunitat de crear productes turístics i comercialitzar experiències slow i sostenibles a la nostra comarca”.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*