Inici Destacats El conseller Jordi Puigneró es reuneix amb TIC Anoia i assegura que...

El conseller Jordi Puigneró es reuneix amb TIC Anoia i assegura que la fibra òptica arribarà l’any vinent a tots els municipis de la comarca

COMPARTIR

El Conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dimecres TIC Anoia, l’entitat que aplega el sector TIC de la comarca, acompanyat de membres de l’executiva comarcal de Junts, entre ells la presidenta de l’executiva, Xènia Guàrdia i una de les candidates anoienques al Parlament, Sandra de la Iglesia.

Puigneró ha conversat amb els representats de l’entitat i ha destacat que l’any vinent tots els pobles de l’Anoia disposaran de connexió de fibra òptica. Precisament aquest és un dels punts del programa electoral de Junts, fer arribar la xarxa de fibra òptica a tots els municipis de més de 50 habitants.

En acabar la trobada, el conseller Puigneró ha destacat l’important paper que ha de tenir TIC Anoia «com a aliat i actor clau en la construcció de la república Digital» i ha assegurat que «cal fer créixer el sector TIC a Catalunya, especialment a l’Anoia, apostant per la digitalització de l’economia i la societat. Hem de ser més forts i resilients”.

Junts porta la seva campanya a tots els municipis de l’Anoia

Degut a la situació de pandèmia, molts dels actes que Junts ha fet arreu de l’Anoia han estat de petit format, amb aforaments molt reduïts i transmesos majoritàriament per via telemàtica. Els 33 pobles de la comarca i els seus nuclis agregats han rebut la visita de la furgoneta de Junts Anoia, dins de la campanya “Junts Fem Ruta”.

A més a més s’han fet actes de petit i gran format des de l’executiva comarcal:
Instagram live! Coneix les candidates comarcals
Divendres 5, amb les candidates comarcals (Judit Guàrdia, Sandra de la Iglesia i Joan Pere Roselló) acte a Els Prats de Rei i telemàtic via Youtube (Junts Anoia)
Dissabte 6, acte central a l’Ateneu Igualadí, amb la presència de la candidata a la presidència Laura Borràs, Josep Rull, Jordi Turull, Carles Puigdemont, la candidata Ester Vallès, de la Vegueria Penedès, i els tres candidats comarcals.
Diumenge 7, participació via streaming de la candidata Judit Guàrdia a l’acte de campanya de Vic amb Aurora Madaula i Ester Vallès.
Diumenge 7, visita de la consellera Àngels Ponsa a Calaf
Dilluns 8, col·loqui sobre feminismes, a Piera, amb els candidats comarcals i la candidata Aurora Madaula.

Finalment, aquest divendres, els candidats comarcals prendran part en l’acte de tancament de campanya, que es podrà seguir a través de  youtube.com/juntspercatalunya a partir de les 19h.

FER UN COMENTARI

*