Inici Política Josep Rull anima els alcaldables de Junts a l’Anoia a “tenyir la...

Josep Rull anima els alcaldables de Junts a l’Anoia a “tenyir la comarca del verd de la bona gestió, del compromís ambiental i de l’optimisme de Junts per Catalunya”

COMPARTIR

El president del Consell Nacional de Junts per Catalunya, Josep Rull, va trobar-se divendres amb els alcaldables de la formació a l’Anoia, en el primer dia de campanya de les eleccions municipals.

Josep Rull va dir que “és increïble veure el doll d’optimisme i autoestima extraordinari de la gent de Junts i això és el que necessitem ara: gent compromesa, ferma i que torni a dignificar la política i el servei públic i redignifiqui la feina a les institucions”.

Rull va lamentar que “com a país ens mirem al mirall i no ens acabem d’agradar, quan temps enrere ens havíem agradat molt perquè malgrat tenir recursos limitadíssims havíem sigut exemplars i inspiradors en moltes polítiques, des dels ajuntaments, els consells comarcals o la mateixa Generalitat”. Una situació que avui no es dona, excepte “en aquells ajuntaments on hem continuat governant i hem seguit pensant en gran: i aquí a l’Anoia en tenim un gran exemple amb Marc Castells i Igualada”.

Davant la situació política que viu Catalunya a nivell general, Josep Rull va dir que avui hi ha el perill d’acabar sent una “autonomia mediocre” i per això, per revertir-ho, cal muscular el país “i la manera de fer-ho es musculant els nostres municipis, grans i petits, des de Sant Pere Sallavinera fins a Barcelona”.

Parafrasejant Pau Casals, el president del Consell Nacional va afirmar que “no som aquí per buscar un somni, nosaltres som el somni, i això interpel·la a tothom, a la gent de Jorba, d’Igualada o de Santa Coloma de Gramenet. Aquesta és la nostra altíssima responsabilitat”.

Per tot això, Josep Rull va concloure que a partir del dia 29 de maig “hem de mirar que l’Anoia sigui verda, el verd de la bona gestió, del compromís ambiental, de l’optimisme… el verd de Junts”.

Per la seva part, la presidenta de Junts per Catalunya a l’Anoia, Sandra De La Iglesia, va agrair la feina feta des de les diferents executives en els darrers mesos “agrair l’esforç de tota la gent que ha treballat dur per a que poguéssim tenir unes bones candidatures a tota la comarca. Esperem que tota aquesta feina es vegi recompensada a les urnes i el 29 de maig tinguem una comarca ben verda. Si treballem junts, junts ho farem possible”.

D’altra banda, el president de Junts per Catalunya de la vegueria Penedès, Xavier Vidiella, va reconèixer la feina de molta gent “anònima que ha fet possible que ens presentem a la gran majoria de municipis de l’Anoia”. I va encoratjar a fer una bona campanya i convençut que “farem aquesta comarca verda. Com a formació som joves però els pròxims anys creixerem, n’estic convençut”.

FER UN COMENTARI

*