Inici Motor Els anoiencs RR Team 37, a les 24 hores de Montmeló

Els anoiencs RR Team 37, a les 24 hores de Montmeló

COMPARTIR

L’equip RR Team 37 Motomorfosi, format majoritàriament per gent aficionada a la motocicleta de l’Anoia, prendrà part el proper7,8 i 9 de Juliol a les 24 hores motociclistes del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló.

Aquesta carrera transcorre durant 24 hores seguides al traçat de gran premi original, on les gairebé 70 motocicletes de diferents paisos i categories inscrites competeixen per qui fa el major número de voltes. Superant les 700 voltes en alguns casos.

La mecànica de la cursa es sintetitza en una única motocicleta que ha d’acabar la cursa i que pot ser pilotada per un màxim de quatre pilots, que es van rellevant al temps que l’equip de mecànics posen benzina i canvien les rodes.

La presentació de l’escudería vermella i blanca, amb unes trenta persones implicades directament, es va fer al restaurant Samuntà d’Odena.

Tot seguit es va procedir al moment de destapar les motocicletes per part dels pilots del Team i socis del Moto Club Igualada, Jose Vivancos, Marc Mercader, Ricard Lopez i Roger Alemany.

La bona feina feta en la decoració per part de l’empresa Brillo i Rètols Dolz va rebre molts elogis. Posteriorment a la fotografía d’equip, tots els assistents es van poder fotografiar amb les motocicletes al photocall, muntat per l’ocasió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*