Inici Destacats Els problemes mecànics condicionen els igualadins Team Endurance 37 a les 24...

Els problemes mecànics condicionen els igualadins Team Endurance 37 a les 24 hores de Montmeló

COMPARTIR

El passat cap de setmana es van disputar les 24 hores AMV CIRCUIT DE CATALUNYA. L’equip Team Endurance 37 Motomorfosi d’Igualada hi va participar amb una Yamaha YZFR6R efectuant una gran cursa. Llàstima que els problemes mecànics ens van relegar a les ultimes posicions.

Tot va començar molt be per el team ja que tan als entrenament lliures com cronometrats es marcaven unes voltes força rapides i amb moltes aspiracions , tot i que l’equip va decidir castigar el motor el menys possible i fen el mínim de voltes permeses.

Vam començar la cursa a la 44º posició fent una sortida molt conservadora , pro que ràpidament vam agafar el ritme de cursa marcant 1:57 seguits de tots el pilots, i anant escalant posicions.

A la 6ª hora de cursa anàvem 23 ens de la general i segons de classe SST600 nomes a 1 volta del que va ser finalment el equip guanyador.

Aquí van començar els problemes, 1er al canvi , (la tercera no entrava), decidint seguir passant de segona a quarta amb tot lo que això ens penalitzava de temps per volta, pro conservàvem la tercera posició bastant còmodament, fins que vam començar a tenir problemes de bomba de benzina, tenint de parar a boxes fins a cinc vegades per poder finalment amb la destresa dels mecànics del team poder solucionar el problema.

Ja no teníem cap opció de quedar a una posició elevada …nomes la satisfacció de passar per la bandera de Quadres que recordem que la fa onejar el director de cursa ( L’Igualadí Pep Sole).

Pro encara ens faltava un últim ensurt. A les 10:15 aproximadament amb 22 hores i quinze minuts de cursa també es trenca la quarta velocitat, tornant a parar, i veien que perillava la integritat física dels pilots per ruptura de canvi i clavada de roda posterior, vam decidir parar la moto a box durant una hora i mitja, i fer les dues ultimes voltes abans del final, entrant així com a equip classificat d’aquestes 24 hores 2018, unes de les mes dures de la historia amb 18 abandonaments i nomes 31 equips classificats dels 51 inscrits que van començar la prova.

La direcció del Team agraeix a tots els sponsors que ens han ajudat a fer aquest projecte possible, així com a tots el mitjans de comunicació que han fet reso d’aquest projecte. I evidentment al protagonistes pilots, mecànics, fisios, cronometradors, cuiners, repostadors, i assistents que amb passat un cap de setmana genial pro dur, molt dur.

També a la gran quantitat d’Igualadins, anoiencs i gent del Bages que van passar per el box Nº 10 a donar-nos força a la cursa.

Seguirem lluitant per aconseguir la fita.

Team Endurance

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*