Inici Destacats El Campus Motor Anoia acull una formació per monitors de motociclisme única...

El Campus Motor Anoia acull una formació per monitors de motociclisme única a l’estat

COMPARTIR

Aquest mes de gener Campus Motor Anoia acollirà el Curs de Monitor de Motociclisme organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme. El curs pilot d’aquesta formació, única a tot l’estat, ha generat molt interès i començarà amb totes les places cobertes. La part teòrica del Curs de Monitor de Motociclisme es farà en línia i les pràctiques tindran lloc a les instal·lacions del Campus Motor Anoia i al Parcmotor de Castellolí.

En jornades de treball a l’equipament del Consell Comarcal de l’Anoia especialitzat en el món del motor, la sostenibilitat i l’esport es va detectar que aquesta era una formació necessària pel sector, per no existir cap regulació en aquest àmbit. El curs està adreçat a l’especialització dels estudiants provinents del Cicle Formatiu de Grau Mitjà o el de Grau Superior esportiu o per a aquells pilots amb llarga trajectòria professional que no compten amb cap titulació i que vulguin continuar dins del sector.

Conveni entre Consell Comarcal i Federació Catalana de Motociclisme

Aquest curs és una de les iniciatives derivades del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de l’Anoia i la Federació Catalana de Motociclisme al Campus Motor Anoia de Castellolí.

L’objectiu és establir activitats conjuntes per dur a terme formació especialitzada, jornades per la promoció del sector del motociclisme i crear espais d’intercanvi entre ambdues entitats, trobant així una complementarietat, que permetrà poder promocionar el Campus Motor Anoia a la mateixa vegada que es podrà donar resposta a les necessitats dels associats de la Federació Catalana de Motociclisme.

La signatura del conveni de col·laboració va tenir lloc al Campus Motor Anoia de Castellolí. Van assistir-hi: Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia, Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme i Joan Serra, alcalde de l’Ajuntament de Castellolí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*