Inici Destacats Un allotjament de la Torre de Claramunt, premiat com un dels millors...

Un allotjament de la Torre de Claramunt, premiat com un dels millors destins europeus

COMPARTIR

L’allotjament Torre Nova Resort de la Torre de Claramunt ha estat reconegut amb un Zoover Gold Award, els premis que va lliurar el passat 17 de gener a Utrech (Països Baixos) Zoover, la pàgina web de ressenyes vacacionals més important dels Països Baixos i Bèlgica que reconeix així els millors destins segons l’opinió dels seus usuaris.

Torre Nova Resort ha guanyat un Zoover Gold Award per sisena vegada. Al llarg de l’any 2019, molts turistes han escrit les seves ressenyes per compartir les seves experiències per ajudar a altres a trobar les vacances perfectes. Només els allotjaments més ben qualificats han estat premiats amb un Gold Award.

És el cas de Torre Nova Resort, valorada pels seus clients amb un 9,6 de puntuació mitjana. “Estem molt contents amb aquesta alta qualificació dels nostres hostes. Treballem dur cada dia per oferir el millor servei i qualitat i, per descomptat, és fantàstic que això sigui recompensat amb un Zoover Gold Award. Estem molt orgullosos, més encara perquè no estem en una regió turística coneguda”, comenten els propietaris Jacqueline Brakel i Geert van Heijningen. Amb això, Torre Nova Resort reivindica les possibilitats de la comarca per atraure un turisme estranger d’alta qualitat.

Torre Nova Resort és un allotjament de vacances de luxe ubicat en una masia del segle XIX de la Torre de Claramunt, dividida en vuit apartaments equipats amb cuina i vistes al municipi i al seu castell. El resort no té ni bar ni restaurant amb l’objectiu que els seus clients facin vida als establiments del municipi. S’ofereix així “el que busca la gent de el nord d’Europa: tranquil·litat, autenticitat, natura, cultura, gastronomia i plaer actiu: unes vacances a la veritable Catalunya”.

L’allotjament el van impulsar una parella d’holandesos que va buscar iniciar un canvi de vida en aquest racó de la comarca de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*