Inici Bàsquet Victòria per la mínima del sènior femení del Bàsquet Igualada

Victòria per la mínima del sènior femení del Bàsquet Igualada

[Img #4118]El partit va començar amb molt poc ritme igualadí, les tarragonines aprofitaven aquesta manca de connexió per endosar un parcial inicial de 13 a 4 en 4 minuts de joc. A partir d’aquí, les blaves es van treure la son de les orelles i van contrarrestar amb un parcial de 0 a 10 que aconseguia donar avantatge per un punt al finalitzar el primer període, 13 a 14.

El segon període, les jugadores del Depimés van ser capaces de neutralitzar el joc tarragoní, molt encertat en el joc combinatiu i en el joc des de la pintura fins al moment.Sense fer res de l’altre món l’equip igualadí aconseguia una renda de 8 punts al descans, 22 a 30.

A la segona meitat, l’equip del Messer Tarragona va sortir a per la victòria i va començar a remuntar en el marcador. Les blaves eren incapaces d’aturar la rapidesa en les penetracions de les tarragonines que finalitzaven fins a sota cistella amb certa facilitat aconseguint cistelles. Al final d’aquest període s’arribava amb un preocupant 40 a 43.

El darrer període les igualadines van seguir sense fer un bon bàsquet amb moltes pilotes perdudes i manca de fluidesa en el joc d’atac. La defensa zonal tarragonina impedia el joc fluid i per contra, la defensa zonal igualadina no podia donar els seus fruits. A manca de 3 minuts per al final, les locals es van aconseguir avançar-se en el marcador 51 a 50. Posteriorment dos tirs lliures anotats per les noies del Depimés donava l’avantatge a l’equip igualadí. Els darrers 2 minuts van estar marcats per les imprecisions en els atacs igualadins. S’aconseguien bones defenses però en atac no havia manera d’anotar. L’equip tarragoní va disposar d’un darrer atac amb 3 segons per aconseguir una cistella que els hi hagués pogut donar la victòria però no va poder ser. Amb aquests 3 segons van errar els dos tirs fets.

Al final victòria per la mínima i classificació matemàtica. El proper partit del Depimés CB Igualada serà diumenge 3 de febrer a les 19h a Les Comes contra el líder intractable del grup, el Santa Rosa Lima Horta. Aquest partit serà importantíssim pels interessos dels dos equips ja que serà una victòria que sumarà a la segona fase.

Han jugat pel Depimés CB Igualada A: V.Júlvez (3), L.Icart (10), A.Acevedo (8), N.Minguet (12), X.Freixas (2), -cinc inicial-. AC.Martínez, M.Torra (9), M.Pujol (8)

Parcials: 13-14, 9-16 (22-30), 18-13 (40-43), 11-9 (51-52)

Àrbitres: M.Gutiérrez, M.Aguiló