Inici Bàsquet Una victòria i dues derrotes pel Bàsquet Vilanova

Una victòria i dues derrotes pel Bàsquet Vilanova

[Img #4296]L’equip júnior va obrir la jornada perdent davant el C.B. EL PAPIOL per 34 a 63. Molt bon començament de l’equip, es va posar 9 a 0 de sortida i va acabar el primer quart guanyant 15 a 9. La defensa pressionant que va posar l’equip rival no va deixar jugar amb claretat als jugadors locals i van perdre els tres següents quarts i el partit. Van jugar Dani Velasco, Sergi Gálvez, Tiago Rodríguez (2), Albert Moreno (8), Camilo Rodríguez (8), Carlos Latorre, Alex Nebrera, Juan A. Ramírez, Sergi Brugués (16), Javier Sànchez, Leo Rodríguez  i Aleix García.

[Img #4297]L’equip sènior masculí va perdre davant el ASME 44 a 71. Partit amb molts altibaixos en el joc dels jugadors vilanovins. Després d’una bona primera part que va acabar amb el marcador obert 24-31 un fatídic tercer quart va decantar el resultat definitivament. Van jugar Roger Freixes (2), Ricard Pons (21), Fernando Leno, Víctor Ajenjo (4), Oscar Borrega (2), David Jurado, Gerard Pons, Carlos López (2), Carlos Llop, Stalin Rodríguez (6) i Adrià Díaz (7).

Finalment l’equip sènior femení es va imposar al A.E. BÀSQUET PRATENC per 57 a  46, en un altre disputadísim partit que no es va resoldre fins al últim quart. El marcador va estar sempre molt ajustat amb diferències curtes per tots dos equips. Un últim quart decisiu, al que es va arribar amb el marcador 41-37, i que una vegada més les jugadores vilanovines van saber jugar amb inteligència i encert per acabar amb la diferència més ampla de tot el partit. Van jugar Carme Vidal (11), Clàudia Oller (16), Cèlia Conill (15), Soraya Hurtado (3), Alexandra Vives (3),Montse Bertràn (5) i Berta Solà (4).

L’equip aleví mixte va tenir jornada de descans.