Inici Destacats Sheila Avilés i Sergi Ariaca s’imposen a la Pujada als Dipòsits de...

Sheila Avilés i Sergi Ariaca s’imposen a la Pujada als Dipòsits de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Sergi Ariaca Campeny, independent, amb un crono de 13’45”, i Sheila Avilés Castaño, de l’Adidas Terrex/UEC Anoia, amb un crono de 15’02” van ser els més ràpids en aquesta nova edició de la Pujada als Dipòsits. La cursa, una de les més consolidades del municipi, va tornar a lluir com mai amb més de 750 participants.

Sergi Aricaca va repetir per segon any consecutiu com a vencedor de la prova tot superant el registre de l’any passat, que va ser de 13’54”. Va ser una prova molt ràpida, els tres primers classificats van completar-la en menys de 14 minuts. Òscar Jorba Morros, del club Cerdanya Pirineus, va ser segon amb un registre de 13’48”, mentre que Marc Ollé Bernáldez del MERRELL va ser tercer de la general amb 13’54”

En fèmines, l’edició de la Pujada 2023, també va ser la més ràpida dels darrers anys. L’atleta Sheila Avilés va ser la primera a travessar la línia de meta, amb un temps de 15’02”, seguida de Rebeca Suárez González amb 15:06 i de Jordina Marsal amb 17’19”.

En categoria benjamí Jordi Garcia Ibáñez (19’13) i Ariadna Domínguez (31’26) van ser els primers a passar per la meta. En alevins el Ton Queralt Forn d’ EE CERRR UEC Anoia (17’39) i Gina Queralt Forn (EE CERRR UEC Anoia) amb 23’19. En infantils Joan Martínez (15’27”) i Aina Tarrida Roig (EE CERRR UEC Anoia) (19’09).

En categoria cadet/juvenil els guanyadors masculí i femení foren Èric Torres Llamas de CERRR amb 16’20” i Laia Alonso de Gràcia amb 17’25”. En promesa sènior el 1r lloc fou per Nil Alonso Degràcia del CERRR amb 14’25” i Mieria Mauri del BS runners amb 17’56. Pel què fa a Veterans A el primer classificat fou Roger Vives Font (14’29”) i Laura Fernández de Duscholux amb un temps de 18’20”.

Per últim, en veterans B Camilo Grados Galán dels Vilarunners va ser el primer amb un crono de 16:30”, seguit de prop per Patrick Leclou, regidor d’Esports d’Amilly (16’34).

En fèmines, la primera classificada de la categoria va ser Sònia Magallón amb un crono de 21’39”.

El premi al participant més veterà fou Josep Jiménez Martín, atleta de l’any 1948, mentre que el del més jove va ser per a Guerau Soler Biosca de l’EE CERRR UEC Anoia, atleta de l’any 2015.

La matinal començar ben d’hora. A les 8:00 h van sortir una setantena de caminaires que van pujar al Turó de la Guàrdia amb la Colla Excursionista. Una mica més tard, a les 9:10 h, mig miler de caminaires més ho feien des de la plaça Extremadura, punt de sortida de la caminada popular. Una caminada molt i molt participada, que recuperava l’ambient de prepandèmia i que va superar totes les expectatives de participació.

Al punt de les 10:00 h, tal com s’havia anunciat, va sortir la prova atlètica.

Al final, botifarrada popular al dipòsit amb una participació de 750 persones, que van fer el ple absolut. I cap a les 12:15 h, entrega de trofeus de mans del regidor d’Esports Rafael Gabarri, i dels regidors de Serveis Personals, Xavier Sala i, de la Gent Gran, Laura Pavón.

Van rebre trofeu els tres primers classificats de la general, els res primers de cada categoria, el participant més veterà i el més jove.

Com sempre, els trofeus feien al·legoria a la Fira del Camí Ral: bastons i esquelles autèntiques, amb les quals es va poder fer soroll i celebració.

Des de l’organització agraeixen una vegada més la tasca de tot l’equip organitzador i de voluntariat, que va fer possible l’esdeveniment.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*