Inici Destacats Marc Bernáldez (Fem Vilanova) plega «per salut emocional»

Marc Bernáldez (Fem Vilanova) plega «per salut emocional»

COMPARTIR

Aquest dilluns 15 de gener, durant el primer Ple Ordinari de l’any, el portaveu del grup municipal Fem Vilanova, Marc Bernáldez, ha fet pública la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. El cap del primer grup de l’oposició assegura que plega «per salut emocional», després d’esgotar una etapa que ha estat il·lusionant fins ara, però de la qual necessita descansar.

L’ordre del dia del ple s’ha obert doncs amb l’acceptació de la proposta de renúncia del regidor, que el fins ara portaveu del grup municipal, ha aprofitat per explicar els motius de la seva decisió, tot agraint el suport a tots els regidors i regidores de la corporació, i a totes aquelles persones que l’han acompanyat en aquesta etapa. Assegura que «malgrat que he gaudit molt d’aquest camí durant quatre anys, ja fa un temps que la meva salut emocional em demanava aturar-me, m’he buidat i necessito aturar-me, pensar una mica més en els meus i en mi mateix». Bernáldez, marxa amb tranquil·litat pel treball realitzat i amb confiança plena en la persona que agafarà el seu relleu.

Des del consistori, els portaveus del govern i d’altres grups de l’oposició, han agraït la gran tasca duta a terme, la seva gran entrega i la seva predisposició per treballar conjuntament pel municipi durant aquests anys tot i estar en l’oposició.

El regidor va ser alcaldable per ERC l’any 2019 i va aconseguir sumar un regidor més pel partit republicà amb 887 vots, i el maig de l’any passat va encapçalar la llista de Fem Vilanova que va aconseguir eixamplar una mica més el nombre de vots, arribant als 1.014 i convertir-se en la segona força més votada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*