Inici Destacats Mor Joan Vich, alcalde de Vilanova del Camí entre 1979 i 2014

Mor Joan Vich, alcalde de Vilanova del Camí entre 1979 i 2014

COMPARTIR

L’exalcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, qui va ser el primer alcalde de la democràcia durant 35 anys ha mort. En un comunicat, el consistori en destaca el seu «paper fonamental» en el desenvolupament i el progrés del municipi, «deixant un llegat durador que serà recordat per generacions». També posa de relleu el seu compromís «ferm» amb el benestar dels ciutadans, «treballant incansablement per construir un entorn més just, inclusiu i pròsper». Com a símbol de respecte i homenatge a qui va ser alcalde des de 1979 fins el 2014, el consistori ha declarat tres dies de dol oficial i les banderes onejaran a mig pal.

Vich va exercir el seu càrrec com a membre del PSC. A través d’un comunicat, els socialistes anoiencs defineixen l’exalcalde vilanoví com “un líder excepcional que ha dedicat la seva vida a millorar la vida de les persones. Un home referent, transformador i visionari per Vilanova del Camí, la Conca d’Òdena i l’Anoia que ha estat sempre a disposició dels seus conciutadans des de la seva arribada a la política en l’etapa de la recuperació de la democràcia”.

El PSC destaca fites de la seva tasca com alcalde, com l’establiment dels subministraments i serveis bàsics, el Centre d’Atenció Primària, el Parc Fluvial, el Mercat Municipal, el desenvolupament urbanístic i la creació de sòl industrial i activitat econòmica, entre molts altres.

Els socialistes anoiencs agraeixen “el llegat de progrés, bondat i honestedat que deixarà per la història”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*