Inici Destacats La pierenca Silvia Faja, membre de la nova executiva del PSC

La pierenca Silvia Faja, membre de la nova executiva del PSC

COMPARTIR

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el tretzè congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), que va comptar amb més de 700 delegats i convidats que van participar en les diferents comissions de treball que tractaven temes com l’Educació, Sanitat, Relacions laborals, Sostenibilitat, Corrupció o l’encaix Catalunya – Espanya.

Així, es va aprovar defensar una política lingüística a Catalunya que treballi pels valors positius de les llengües; apostar per les energies netes, segures i sostenibles, i fomentar l’estalvi i l’ús eficient de l’energia; harmonitzar i europeïtzar els procediments d’asil a escala europea; una reforma constitucional de caire federal; exigir un pacte d’estat contra la violència de gènere; un nou contracte social perquè homes i dones puguin gaudir d’una vida més justa i completa; l’habitatge és un dret i no pot continuar més temps en mans del mercat.

El PSC-Anoia ha participat activament al Congrés amb prop de 20 delegats i 20 convidats de totes les agrupacions de la comarca. Per exemple, l’agrupació de Capellades va presentar diverses esmenes i resolucions a debatre a les Comissions (Sostenibilitat, Educació, Sanitat, Mercat Laboral), les quals han estat aprovades en la seva majoria. Altres delegats han participat als debats de les Comissions aportant els seus punts de vista.

Finalment, pel que fa a la formació dels òrgans de direcció i control del PSC, l’Anoia manté un espai a la Comissió Executiva Nacional, on Silvia Faja Domingo, regidora del PSC a Piera, ha estat escollida Secretària Nacional del Plenari.

Silvia Faja, entre els regidors socialistes de Capellades, Carles Cuerva i Aaron Alcázar.Sílvia Faja Domingo és funcionària de carrera de l’Administració General de l’Estat, examinadora de la Dirección General de Tráfico (DGT) i responsable de la Secretaria de Catalunya de l’administració estatal al sindicat UGT. És militant socialista i des del juny del 2015 és Regidora a l’Ajuntament de Piera a la oposició, tractant els temes de la Regidoria de Serveis Socials.

La renovació de l’executiva ha deixat fora la vilanovina Noemí Trucharte, que formava part de l’anterior equip.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Si la Delegació de l’Anoia va estar formada per 20 delegats i 20 convidats, potser valia la pena de posar-hi una de les moltes fotagrafies que es van fer del grup amb la Sílvia. No sé …..

  2. Nomes una pregunta, que penseu fer amb el imputats del vostre partit, per malversacio de fons publics, com per eixemple el Sr. Teo Romero, Alcalde de Santa Margarida de Montbui?

FER UN COMENTARI

*