Inici Hoquei L’Igualada Rigat accedeix als quarts de final de la WS Europe Cup...

L’Igualada Rigat accedeix als quarts de final de la WS Europe Cup amb una victòria contra el Diessbach

L’Igualada ja és a quarts de final de la WS Europe Cup després de derrotar al Dissebach el passat dissabte 19 de gener, a Suïssa, per 3 a 4. Els arlequinats s’enfrontaran quarts de final al Sarzana (el 16 de febrer a Itàlia i el 9 de març a les Comes), amb qui ja es van trobar l’any passat a setzens de final.

El partit va començar a la prèvia, ja que durant l’escalfament els jugadors van comprovar que la pista relliscava molt i van haver de canviar les rodes dels patins per poder disputar el partit en condicions. Els de Ferran López van fer un partit molt seriós, ben defensat i tot i guanyar per la mínima, mai van deixar que els helvètics dominessin el partit.

Els suïssos es van avançar amb un gol inicial de Rui Ribeiro rematant a la frontal una contra del Diessbach. Els igualadins van mantenir la serenor i van seguir jugant i en menys de dos minuts van capgirar el marcador, amb una falta directa de Sergi Pla i un remat al segon pal de Met Molas amb assistència de Tety Vives (1-2), resultat amb el que es va arribar al descans.

A la segona part els locals van aconseguir empatar en una jugada calcada a la del primer gol, amb idèntic protagonista, Rui Ribeiro. Però l’Igualada Rigat no volia deixar escapar el partit i 3 minuts més tard Jordi Méndez va rematar un tir llunyà de Ton Baliu a la xarxa. El partit semblava sentenciat i ho podria haver estat si Tety Vives hagués pogut aprofitar una falta directa assenyalada pels arbitres alemanys a falta de 2 minuts per acabar.

A l’últim minut, Rui Ribeiro va empatar a 3 jugant en inferioritat. I a falta de només 4 una contra arlequinada, la va transformar Oriol Vives amb un remat al segon pal. D’aquesta manera, els arlequinats aconseguien una victòria treballada després de 3 partits sense triomfs (2 empats i 1 derrota) i s’asseguraven el pas a quarts, l’últim esglaó abans de la final four.