Inici Destacats L’Igualada Femení HCP disputarà la fase final de la Copa Generalitat

L’Igualada Femení HCP disputarà la fase final de la Copa Generalitat

COMPARTIR

L’equip igualadí, amb dues cares noves, ha completat el primer entrenament de l’any, tot preparant ja la seva participació a la Copa Generalitat que es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 de gener a Capellades.

Amb la incorporació de les jugadores Mar Franci i “Angy” Pérez, provinents ambdues del CH Vila-sana – del que s’hi han desvinculat prèviament de mutu acord – les jugadores sèniors van completar aquest divendres el primer entrenament del 2020, tot preparant ja el primer partit de la Copa Generalitat, que serà a la semi-final contra l’HC Palau Plegamans, el proper dissabte 11 de gener, a les 12:30 h, a la pista del Capellades HC.

Així doncs, l’Igualada Femení HCP començarà l’any disputant la fase final d’una competició important com és la Copa Generalitat, competició que la disputen els dos millors equips dels dos grups de la primera fase.

En la competició femenina la jugaran l’Igualada Femení HCP i el CP Voltregà com a líders del grup “A” i “B”, respectivament, i el CH Mataró i l’HC Palau Plegamans com a segons classificats del grup “A” i “B”, respectivament.

En la competició masculina, els líders d’ambdós grups van ser el Capellades HC i l’HP Tona, mentre que els segons classificats van ser el FC Barcelona i CP Congrés.

Les igualadines són les actuals sots-campiones de la competició femenina en perdre la final (4-6), la temporada passada a Les Comes, contra un CP Vilanova farcit de jugadores de l’equip d’Oklliga. En aquesta edició, l’Igualada Femení es tornarà a trobar contra l’HC Palau Plegamans a semi-finals, que voldrà tornar-li l’eliminació de la temporada passada.

FER UN COMENTARI

*