Inici Destacats L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada lliura els premis del concurs d’aparadors

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada lliura els premis del concurs d’aparadors

COMPARTIR

Dins del marc del bicentenari de les festes gremials, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada enguany ha recuperat el concurs d’aparadors, la darrera edició del qual es va celebrar el 2006.

El concurs, que en aquesta ocasió ha celebrat la seva desena edició, s’ha adreçat a tots els comerciants d’Igualada, que durant les festes han engalanat, ambientat i decorat els aparadors dels seus establiments amb motius de la festa dels Tres Tombs i amb tot allò que pogués relacionar-se amb el món del cavall.

Després que el jurat visités tots els aparadors inscrits en el concurs, va decidir premiar quatre establiments: en primer lloc Texpi; com a segon premi la Floristeria Argelich; la botiga “Brodadets” com a tercera premiada; i rebent el quart premi l’Òptica Duran.

Els concursants guanyadors van rebre com a premi respectivament un vol en globus per a una persona, amb Camins de vent; un lot de productes gentilesa de Dispoch; un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Racó del Traginer junt amb una entrada al Museu del Traginer-Col·lecció Antoni Ros; i dues tandes de 10 minuts per a una persona al Karting de Castellollí.

Des de l’Antic Gremi de Traginers volen agraïr-los la seva col·laboració, així com a tots els inscrits en el concurs gràcies per haver-se animat a participar-hi!

D’altra banda comunicar que per a cadascuna de les butlletes de la loteria de la Grossa venudes per l’entitat es retornarà 1’40€; es podran passar a cobrar fins al 31 de març a la Floristeria Argelich situada a la plaça de les Tortugues, o bé a la parada situada al Mercat de la Masuca, també de la Floristeria Argelich.

Aquest proper diumenge 13 de febrer el Gremi es desplaçarà a Mataró per participar en els seus Tres Tombs. Aquest cop ho farà amb nou carros, essent així una de les sortides amb més representació per part de l’entitat igualadina durant la present temporada traginera.

FER UN COMENTARI

*