Inici Atletisme Laia Alonso (CAI Petromiralles), Bronze amb Catalunya al Campionat d’Espanya de Trail...

Laia Alonso (CAI Petromiralles), Bronze amb Catalunya al Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions

L’atleta Sub-18 del C.A. Igualada Petromiralles Laia Alonso, va assolir dissabte una brillant 3ª posició per equips amb la selecció Catalana de Promoció i una gran 7ª posició individual, primera catalana, en la seva participació al Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques disputat a la localitat murciana d’Ojós, i que va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters de l’especialitat.

Laia Alonso entrava 7ª individual i primera atleta catalana, amb 43 m. 11 seg., en la prova disputada sobre 8 Km. de recorregut i amb un desnivell positiu de 391 m., en què es classificaren 47 atletes.

La Selecció Catalana femenina de Promoció va ser 3ª i Bronze amb 19 punts darrera d’Extremadura, 1eres amb 6 punts, i de Murcia, 2es amb 11punts, entre 13 seleccions autonòmiques participants.