Inici Destacats La 37a Pujada al dipòsit aplega 800 participants

La 37a Pujada al dipòsit aplega 800 participants

COMPARTIR

Tal com es preveia per l’elevada inscripció anticipada, la 37a Pujada al dipòsit en el marc de la celebració de Sant Hilari va comptar amb una participació altíssima. Unes 800 persones es van aplegar a la trobada, la majoria després de fer l’excursió a peu, i van esgotar les existències de l’esmorzar. Aquest any, el grup d’atletes ha estat una mica inferior i només han estat 130 els que han fet la carrera.

Esports va viure la pressió de l’organització i de l’afluència de participants des de primera hora. Força gent va provar sort de pujar a caminar sense haver fet reserva prèvia i això va endarrerir una mica la sortida de caminaires que ho va fer a les 9:20 tocades, un cop es van haver repartit els tiquets sobrants de les persones inscrites que no es van presentar a la prova.

Les incidències amb el vehicle que transportava el pa també van fer passar una mica de nervis durant els preparatius de l’esmorzar, però finalment tot es va resoldre i tothom va poder gaudir de l’entrepà de botifarra, ja tradicional.

Fins a 800 talls es van repartir entre corredors i caminaires, prop de 650, entre els que van acompanyar la Colla a fer el canvi de senyera, el grup provinent de Xarxa de barris i el gruix principal, que van sortir des de la plaça Extremadura.

El nombre d’atletes va ser una mica inferior que altres anys i es va quedar al voltant dels 130, en comptes dels 150 o 160 d’altres edicions.

Però, en qualsevol cas, es va fer el ple absolut i cada col·lectiu va viure l’activitat al seu ritme, això sí, amb la botifarrada popular i l’ambient festiu com a denominador comú.

Classificació atlètica

El primer classificat de la cursa fou Javi Paniello Rodríguez de la categoria de Veterans A amb un temps de 13,07 minuts. En segon lloc, Nil Alonso Degràcia, de l’Escola Esportiva CERRR-UECAnoia promesa sènior, amb un temps de 13,39 i el tercer, Joan Rosich Llorach, del Club Excta. Uecanoia, un altre veterà A, amb 13,57. Entre les fèmines, la primera fou Laia Alonso Degràcia de l’Escola Esportiva UEC Anoia, cadet/juvenil, amb un temps de 17,10; la segons, Marta Romaguera Riba, de l’Escola Esportiva UECANOIA, promesa/sènior, amb un temps de 18,26, i la tercera, Janna Morera, promesa/sènior, que va fer un temps de 20,29.

A l’entrega de premis hi foren presents el regidor d’Esports, David López, i el d’Obres i Serveis, Francisco Saucedo.

L’activitat, organitzada per Esports Vilanova va comptar amb el suport de Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Colla Excursionista i de tot l’equip de suport que hi va treballar des de primera hora del matí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*