Inici Destacats Igualada acollirà dissabte “La Metalà 2024”, amb més de 100 instrumentistes de...

Igualada acollirà dissabte “La Metalà 2024”, amb més de 100 instrumentistes de vent

COMPARTIR

Aquest proper dissabte 6 d’abril Igualada acollirà la vuitena edició de “La Metalà” una iniciativa impulsada per diversos docents d’instruments de vent metall de diferentes escoles i conservatoris de música de Catalunya.

Consisteix en una trobada anual, en què alumnes de les escoles participants reben una sèrie d’assajos durant tot un matí, que culminen en un concert popular. Aquest serà obert a les famílies dels alumnes i a la població en general.

Dissabte 6 d’abril a les 9 de matí a l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada començarà la trobada amb assajos parcials de trompeta, trombó, trompa, bombardins i tubes.

Seguidament a les 11h, els participants esmorzaran conjuntament i es dirigiran cap al Parc de l’Estació Vella per tal de fer la prova de so i el concert a les 13h.

A les 13h, el Parc de l’Estació Vella d’Igualada acollirà el concert amb 137 músics, repartits en 69 trompetes, 46 trombons, 16 trompes, 3 bombardins, 3 tubes i 2 percussionistes (per acompanyar les diferents peces)

A La Metalada d’enguany hi participen les escoles de música i conservatoris de Vic, Vilanova i la Geltrú, Sant Boi de Llobregat, Puig-Reig, Esplugues de Llobregat, Tona, Sant Sadurní d’Anoia i Igualada. S’ha escollit un repertori modern, ple de temes coneguts tant per al jovent participant com per als assistents

Les famílies acompanyants, mentre els seus fills i filles participen a la trobada, gaudiran abans del concert, si és del seu interès, d’una visita guiada a la ciutat o podran visitar Cal Granotes o el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. Així podran conèixer més a fons la ciutat.

Aquest any l’ECMMI és el centre organitzador, al front de la trobada el professorat del departament de vent metall en Martí Marsal i en Carles Ferrer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*