Inici Societat Entitats i partits engeguen ‘Mou-te pel referèndum’ a la Conca d’Òdena

Entitats i partits engeguen ‘Mou-te pel referèndum’ a la Conca d’Òdena

COMPARTIR

Entitats i partits independentistes han llençat una campanya unitària de coordinació per tal de fer possible el referèndum i la màxima participació a Igualada i les poblacions veïnes de la Conca d’Òdena. Sota el lema «Mou-te pel referèndum», l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, el Casal Popular d’Igualada El Foment, el PDeCAT, ERC i la CUP han començat a fer difusió de la seva crida a la ciutadania.

D’entrada, es fa una crida per a tothom qui pugui i vulgui a trobar-se el mateix dia 1 a les 6.30h davant el Foment per distribuir per col·legis.

A la resta, recomana anar a votar de bon matí (7.30h si és possible) i passar tantes hores com es pugui al col·legi electoral.

Al llarg de la jornada es donaran instruccions a través del canal «Mou-te pel Referèndum» a l’aplicació de missatgeria Telegram i al perfil de Twitter @moutereferendum.

Des dels partits i entitats independentistes, a través d’un comunicat, volen animar a tothom a anar a votar el proper diumenge «en un acte de democràcia i llibertat que no podem permetre tenallar per les estratègies repressives i d’excepció de l’Estat espanyol. Som conscients que l’Estat desplega totes les seves estratègies per impedir que els catalans ens expressem en un acte tan genuïnament democràtic com ho és un Referèndum, però també volem manifestar el nostre convenciment de que si tots empenyem el diumenge podrem votar com dignament ens mereixem. Som a molt poques hores del moment d’obertura dels col·legis electorals i cal ser conscients que només serà amb la força de tots nosaltres que farem possible aquest pas endavant en l’autodeterminació del nostre poble».

FER UN COMENTARI

*