Inici Bàsquet El sènior femení i l’aleví mixt recullen victòries pel Bàsquet Vilanova

El sènior femení i l’aleví mixt recullen victòries pel Bàsquet Vilanova

[Img #4100]Bon cap de setmana per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant, amb dues victòries i dues derrotes.

El dissabte, l’equip aleví mixt va guanyar al Bàsquet Subirats per 35 a 52, en un altre gran partit dels nois i noies. Després d’un primer quart una mica dubitatiu, l’equip va tornar a treure el seu millor joc per deixar en només 2 punts al segon quart al rival. A partir d’aquí van saber mantenir i engrandir la diferència al marcador fins al final del partit. 4ª victòria consecutiva dels nois i noies. Van jugar Anabel Tena (10), Lucía [Img #4101]Moreno (4), Irene Leno (6), Victor Larrache (10), Arnau Cano (4), Carlos García i Santiago Torres (18).

Diumenge l’equip júnior va perdre davant el C.B. Artès per 30 a 74. Bona primera part de l’equip, amb una bona defensa van plantar cara al rival. A la segona part no van poder aguantar el mateix ritme, però les sensacions van ser millors que en altres partits.Van jugar Sergi Gálvez, Tiago Rodríguez (2), Albert Moreno (7), Camilo Rodríguez (9), Carlos Latorre (2), Alex Nebrera (2), Sergi Brugués (4), Samuel Caballero, Javier Sànchez (2) i Aleix García.

L’equip sènior va perdre davant al MVP Cervelló per 49 a 62. Un dels millors partits d’aquesta temporada sense premi final. L’equip va començar molt bé guanyant el primer quart 16-11. Al segon i tercer quart va reaccionar l’equip rival que va aconsseguir unes diferències que rondaven el 8-9 punts i encara que van guanyar l’últim quart els vilanovins no van poder posar-se per davant al marcador. Van jugar Roger Freixes, Ricard Pons (13), Fernando Leno, Víctor Ajenjo, Oscar Borrega (2), David Jurado, Gerard Pons (11), Manu Contreras (8), Carlos Llop, Stalin Rodríguez (7) i Albert Vilalta (8).

Finalment l’equip sènior femení es va imposar al C.B. Castellbisbal per 65 a  59, en un disputadísim i emocionant partit que no es va resoldre fins al últim quart. El marcador va estar sempre molt ajustat amb diferències sempre per l’equip local, però que no acabava de trencar el partit. Un últim quart decisiu, que les jugadores del Vilanova van saber jugar amb tranquil·litat quan l’equip rival s’apropava al marcador, amb atacs llargs i amb paciència per trobar bons llançaments. Van jugar Carme Vidal (10), Clàudia Oller (10), Emma Sellarés (5), Cèlia Conill (17), Laia Noguera (2), Soraya Hurtado (2), Alexandra Vives (1), Rosa Queraltó (13), Montse Bertràn (1) i Berta Solà (4).