Inici Atletisme Daniel Baraldés (CAI), Campió de Catalunya Màster M-40 a la Marató de...

Daniel Baraldés (CAI), Campió de Catalunya Màster M-40 a la Marató de Barcelona

L’atleta del CAI Petromiralles Daniel Baraldés, va assolir una brillant victòria en categoria M-40, i el 5è lloc absolut al Campionat de Catalunya de Marató, disputat conjuntament amb la 45ª edició de la Zurich – Marató de Barcelona, que amb 20.000 atletes inscrits, va situar diumenge novament la prova barcelonina sobre els 42.195 m. entre les de major participació del continent. Es va estrenar un nou recorregut, molt ràpid, que va permetre assolir grans marques als/les participants.

Hi prengueren part un grup de 5 atletes del CAI Triatló, del CAI Popular i membres del C.A. Igualada Petromiralles, sobresortint el 35è lloc general i 1er al Campionat de Catalunya Màster M-40 de Daniel Baraldés, amb un registre de 2h. 28 m. i 03 seg. que li donava també el 5è lloc al Campionat de Catalunya Absolut.

Els guanyadors absoluts de la Marató foren els atletes Abraham Tadesse – Suissa – amb 2h. 05m. 01seg., nou rècord masculí, i Degitu Azimeraw – Etiòpia – 1.ª fem. i 12ª general amb 2h. 19m. 52seg., a 8 segons del rècord fem.

Aquests foren els registres i classificacions oficials dels corredors del CAI Petromiralles classificats en la Marató de Barcelona 2024: