Inici Societat Capellades obre el termini per a un nou pressupost participatiu

Capellades obre el termini per a un nou pressupost participatiu

COMPARTIR

Del 20 de març al 12 d’abril es pot presentar les propostes d’aquesta segona edició del Pressupost participatiu de l’Ajuntament de Capellades. Novament es torna a destinar 30.000 euros per a les propostes que es considerin més oportunes. La dinàmica serà la mateixa de l’anterior convocatòria.

Qualsevol persona empadronada, entitat o col·lectiu de Capellades pot presentar la seva proposta a través de la plataforma Participa 311 abans del 12 d’abril, o bé qui no tingui accés a eines informàtiques de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Cada proposta pot fer referència a qualsevol actuació: nova inversió, restauració, compra de mobiliari…

Un cop es tanqui el període de presentacions es passarà tots els projectes rebuts a una comissió tècnica que n’estudiarà la seva viabilitat. A partir del mes de novembre s’obrirà un segon termini en aquest cas per votar entre tots els projectes que hagin passat aquest filtre tècnic.

Recordem a la primera edició les propostes més votades, que es faran al llarg d’aquest 2022- han estat la limitació del trànsit rodat a la Plaça Verdaguer i entorn i la millor dels parcs públics de Capellades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*