Inici Cultura La biblioteca Mont-Àgora estrena un servei de préstec a domicili

La biblioteca Mont-Àgora estrena un servei de préstec a domicili

COMPARTIR

La Biblioteca Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui ha posat en marxa un nou servei d’extensió bibliotecària: “La biblioteca a casa teva”. Es tracta del servei de préstec a domicili per tal de garantir la igualtat d’accés a la cultura, la informació i l’educació a tothom, una de les condicions indispensables que és inherent al servei de biblioteca pública.

El servei de préstec a domicili consisteix en oferir la lectura a persones que tenen la mobilitat reduïda i no es poden desplaçar a la Biblioteca de Montbui. Amb aquesta iniciativa es pretén cobrir les necessitats de lectura i accés a la informació i a la cultura d’aquest sector de la població i millorar, per tant, la seva qualitat de vida. Es poden beneficiar d’aquest servei aquelles persones residents a Montbui (Nucli Urbà i Nucli Antic) i que tenen dificultats de mobilitat temporal o permanent (malalts crònics, gent gran, persones amb discapacitat física, persones convalescents…).

El servei “La biblioteca a casa teva” es pot dur a terme gràcies als voluntaris de Creu Roja que passaran pel domicili a portar i recollir els documents de forma periòdica acordant, prèviament, el dia i l’hora amb el beneficiari.

Per demanar més informació cal trucar  a la Biblioteca Mont-Àgora al telèfon 93 805 26 66, els dijous al matí de 10 a 14 h. o totes les tardes de les 15.30 fins a les 20:30 h.

FER UN COMENTARI

*