Inici Destacats Arrenca la Setmana de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia

Arrenca la Setmana de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

El Casal de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, organitza la 37a Setmana de la Gent Gran del 23 al 30 de setembre, de dissabte a dissabte. El tret de sortida de les activitats serà dissabte 23 a les 18 h a la sala polivalent, on es podrà veure l’obra ‘D’Aristòfanes a Galceran, un recorregut per la comèdia teatral’, a càrrec de la companyia de teatre barcelonina Grup Rocaguinarda. L’endemà hi haurà una Santa Missa en record i homenatge a la Gent Gran a les 10 del matí i, a la tarda, a les 17.30 h, cinema a la sala polivalent amb la comèdia dels Estats Units ‘Los chicos estan bien’.

La setmana del 25 arrencarà dilluns amb la inauguració a les 7 de la tarda de l’exposició ‘Temps era Temps a Vallbona d’Anoia’, feta amb la col·laboració de Jaume Borràs, que es podrà veure a la sala d’exposicions. Tot seguit hi haurà un pica pica amb cava i refrescs. Dimarts 26 la piscina acollirà la Paella de la Gent Gran a les 13.30 h, per a la qual cal inscripció prèvia al Casal i té un preu d’11 euros per a socis i 14 per a no socis.

Per a l’activitat de dijous, la Sortida cultural i gastronòmica a Santa Eugènia de Berga, també cal inscripció prèvia al Casal, amb un preu de 42 euros. S’hi visitarà la instal·lació dedicada al col·leccionisme i el modelisme ‘El Màgic Món del Tren’ i després es farà el dinar al restaurant Arumí, de la mateixa població. Divendres a la tarda Marta Lloret presentarà el seu llibre ‘Caçadora de Masies’ al local social del Casal i després en vendrà i signarà exemplars, abans de passar al cava, els refrescs i la coca per als assistents.

Dissabte dia 30 acabarà la Setmana de la Gent Gran amb el Dinar de la Gent Gran, ofert per l’Ajuntament de Vallbona, a les 14 h a la sala polivalent. En aquest cas serà gratuït pels més grans de 65 anys i empadronades a Vallbona, per les persones menors de 65 anys o no empadronats el preu serà de 38€. Cal fer la inscripció prèvia a l’Ajuntament, abans de dimarts dia 26 de setembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*