Inici Societat Vallbona d’Anoia, nou ‘Nucli amb encant’ de la col·lecció de mapes del...

Vallbona d’Anoia, nou ‘Nucli amb encant’ de la col·lecció de mapes del Consell Comarcal de l’Anoia

COMPARTIR
VALLBONAmostra (1)(1)

El municipi de Vallbona d’Anoia, conegut per la seva riquesa històrica i cultural, s’ha unit a la iniciativa «Nuclis amb Encant», una col·lecció de mapes impulsada per Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia per promoure la comarca i ressaltar els nuclis antics de diversos municipis de l’Anoia.

D’una cara, el mapa inclou informació visual i detallada sobre els monuments i punts d’interès més rellevants, mentre que de l’altra, proporciona descripcions completes en català, castellà i anglès. Aquesta iniciativa vol facilitar als visitants la seva experiència al descobriment dels atractius turístics de la regió.

A través d’aquesta proposta, es busca que els visitants, un cop al lloc, puguin situar-se fàcilment, explorar els racons més emblemàtics i identificar els elements clau que fan que aquest nucli sigui únic.

L’Ajuntament es mostra molt satisfets per ser part d’aquesta iniciativa que destaca la  rica història i patrimoni. Vallbona d’Anoia té molt a oferir, i aquest mapa serà una eina excel·lent per guiar els visitants i mostrar-los la nostra bellesa.

Fins ara, aquesta iniciativa ha presentat els mapes dels municipis de La Llacuna, Copons, Sant Martí de Tous, Piera, Castellfollit de Riubregós, Capellades i El Bruc, i ara és el torn de Vallbona d’Anoia. El plànol, amb un format A3, ofereix als visitants una visió detallada del nucli de cada municipi, destacant els seus monuments, patrimoni i espais més significatius.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*