Inici Destacats Alba Vergés inicia amb el Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, una...

Alba Vergés inicia amb el Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, una ronda de trobades amb agents econòmics

COMPARTIR

La candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, s’ha reunit amb el Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, per tal «d’explorar vies de captació d’inversions i empreses a Igualada i també a la comarca de l’Anoia», segons han explicat els republicans a través d’un comunicat. Vergés recorda que “Igualada té un atur superior a la mitjana de Catalunya i a la mitjana de la província de Barcelona” i això, recorda, “comporta que segons dades del propi ajuntament d’Igualada, el 45% dels joves de la ciutat volen marxar a viure fora perquè no tenen oportunitats laborals ni tampoc accés assequible a l’habitatge”. Per això Vergés inicia una ronda de trobades amb agents econòmics i empresarials, tant privats com públics, per explorar vies de captació d’inversions i empreses que generin “llocs de feina de qualitat, ben remunerats i que facin Igualada una ciutat d’oportunitats per a tothom”. En aquest sentit Alba Vergés explica que “no ens podem permetre més anys que Igualada sigui a la cua de l’ocupació” i assegura que “el repte és gran però vull fer d’Igualada aquella ciutat capdavantera que va ser durant molts anys, una ciutat referent on es podia treballar i que generava oportunitats. Nosaltres, des d’Esquerra, estem convençuts que és possible, que ho volem fer i que ho farem. Per això estic iniciant una ronda de trobades que facin possible aquest progrés econòmic, empresarial i laboral d’Igualada, no podem esperar més”.

Vergés ha destacat també que “l’alcalde d’Igualada no té bona relació amb el Govern de Catalunya i amb diverses organitzacions polítiques i això ho paguem tots els igualadins i igualadines” ja que “necessitem sumar, crear sinèrgies i complicitats i no pas estar constantment enfrontat amb tothom. L’alcalde d’Igualada ha de tenir bona relació amb els governs i captar inversions i empreses, però malauradament la realitat és una altra molt diferent i això és evident que resta potencialitat a Igualada”.

Finalment Vergés explica que “precisament la setmana passada vam anar al sopar de la Unió Empresarial on vaig poder constatar, com cada any, que en aquest territori tenim moltes potencialitats, uns empresaris i emprenedors amb molta capacitat i un teixit econòmic que té ganes de treballar i generar riquesa. Ara falta, només, que l’administració local, que el govern municipal estigui a l’alçada i faci el que toca fer: generar amistats, sinèrgies, captar inversions, empreses i afavorir la creació de llocs de feina”.

1 COMENTARI

  1. Aquesta ja ha començat a representar la farsa per enganyar i captar els vots dels inocents, fer la comedia es l’unica cosa que pot destacar, perque ni nivell ni educació (encara recordem aquella resposta en seu parlamentaria «se m’inflen els ovaris), pero el plat fort es aquest:
    https://societat.e-noticies.cat/pelotazo-de-24-milions-deuros-en-mascaretes-gracies-a-la-generalitat-141246.html
    i ella calladeta i a distreure el personal… Algun dia caldrà passar comptes amb tota aquesta banda de farsants

FER UN COMENTARI

*