Inici Motor La vilanovina Maria López del Río guanya la primera prova del Campionat...

La vilanovina Maria López del Río guanya la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial

La vilanovina Maria López està participant en el Campionat d’Espanya de Trial 2023. Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera prova a la Nucía, província d’Alacant, on la pilot ha guanyat la primera prova amb un avantatge important sobre la segona i la tercera classificada.

Maria López va participar en la categoria Femení TR2, i després d’una primera volta marcant 20 peus, va afinar més en la 2a volta, acabant-la amb 8 peus. Així, amb un total de 28 peus, superava per sorpresa a la 2a i 3a classificades, que van marcar 37 i 38 peus, respectivament.

Un excel·lent resultat per a Maria López en la seva estrena en el Campionat d’Espanya. La propera prova se celebrarà a Gironella, al Berguedà, el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril.

La pilot del Moto Club DSB Trial La Pobla de Claramunt va poder prendre part en el Campionat d’Espanya després d’aconseguir els suports econòmics de Félez CS Suministros S.L., Supermercats Supermas, Marctrans, i Marcel·lí Vendrell Subministraments.