Inici Destacats Vilanova celebra diumenge la 37a Pujada als dipòsits

Vilanova celebra diumenge la 37a Pujada als dipòsits

COMPARTIR

Després de tancar l’any amb la reeixida cursa de Sant Silvestre, Esports Vilanova enceta el nou calendari amb una altra de les proves de llarga tradició al municipi. Aquest diumenge, 14 de gener, es fa la 37a Pujada al dipòsit, una cursa popular oberta a tothom.

Un any més, a part de la prova atlètica de tres quilòmetres i mig, hi haurà l’oportunitat de fer el recorregut a peu. La caminada, que no és competitiva, sortirà des de la plaça Extremadura a les 9:10 h del matí, el mateix punt des d’on ho farà la cursa a les 10 h en punt.

Fins aquest dijous es poden fer les inscripcions tant per a la cursa com per la caminada. Inscripció que servirà també per la botifarrada que un any més se servirà a tots els participants

La cursa repartirà trofeus als tres primers classificats de la general, als tres primers classificats per categories, al més veterà i al més jove.

La recollida de dorsals dels corredors es farà el mateix dia de la prova de 8:30 a 9:40 h a la pl. Extremadura.

Canvi de senyera amb la Colla al pujol de la Guàrdia

I, d’altra banda, la Colla Excursionista de Vilanova del Camí organitza també la tradicional caminada, el mateix dia per fer el canvi de bandera del turó de la Guàrdia, i afegir-se a la botifarrada popular. La sortida es fa les 8 h del matí des de la seu de l’entitat, al Restaurant Nou. En aquest cas les inscripcions van a càrrec de l’entitat.

En aquesta edició, la colla participa més activament i donarà suport organitzatiu a la botifarrada. Des de l’entitat han agraït la col·laboració d’alguns companys que estaran al dipòsit de ca l’Aromí per rebre a caminaires i corredors i s’han ofert per donar aquest cop de mà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*