Inici Futbol La UE La Torre de Claramunt presenta els seus nous equips

La UE La Torre de Claramunt presenta els seus nous equips

COMPARTIR

La Unió Esportiva La Torre va presentar el passat diumenge els seus nous equips per a la temporada 2017-2018 en un acte al camp municipal de Vinçó. En total, els equips estan formats per 40 nens i 25 adults repartits en quatre equips de futbol base (pre-benjamins, benjamins, alevins i un de futbol sala (cadet). Pel que fa als amateurs hi haurà un equip de futbol 11 i un altre de futbol sala.

La presentació es va fer davant els familiars, amics i aficionats, i va comptar amb la salutació i parlaments d’alguns membres de la junta, el president del Club, Cristian Merino Roldan, l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba i el regidor d’esports de La Torre, Jaume Riba Ramos. L’acte també va comptar amb el president del Capellades C.F com a convidat.

En el seu torn, l’alcalde, Jaume Riba, va tenir unes paraules de reconeixement a l’entitat per la feina que fan i els va encoratjar a seguir treballant en la formació d’esportistes i persones transmetent els valors de l’esport. Per la seva banda, el president del club, Cristian Merino, va agrair l’assistència de tots i va encoratjar a tots els membres de la UE La Torre a seguir treballant i esforçant per assolir nous èxits. Les autoritats van aprofitar l’ocasió per a comunicar el canvi del camp de gespa i altres millores, una notícia que va ser acollida amb gran entusiame.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*