Inici Futbol Tomás Guasch, al 30è aniversari de la Penya madridista de Vilanova del...

Tomás Guasch, al 30è aniversari de la Penya madridista de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Dins dels actes del seu 30è aniversari, la Penya madridista de Vilanova del Camí va organitzar una conferència col·loqui amb el “Gran Guash”, periodista esportiu de primer nivell.

Prop de 30 persones, van seguir amb atenció els seus comentaris. en primer lloc, una dissertació sobre l’estat actual del futbol estatal. Ens va explicar infinitat d’anècdotes de les quals va ser protagonista en els molts anys que porta de professió en el periodisme esportiu.

Posteriorment començaria el col·loqui, on els presents van fer tot tipus de preguntes. Es va parlar dels incidents de la passada setmana a Mestalla, l’alt preu de les entrades per assistir als partits, especialment, del Barça i el Madrid. Mentre a Centre Europa, l’entrada més barata està fixada en 18 €, a Espanya, si es tracta d’un partit on juguin Madrid o Barça, la més barata no baixa de 90 €.

Acabada la conferència, es va servir un petit refrigeri a la zona de la barra del local Social de la Penya. Tomàs va atendre les peticions de tots els penyistes que van voler tenir un record a manera de fotografia, per partir cap a Barcelona, cap a les 21’50 Hores.

A la taula, d’esquerra a dreta, van presidir l’acte el vicepresident de la panya, sr. Piris, el regidor d’esports Toni Maturana, el president de la Penya Toni González Carrillo, el convidat Tomás Guasch, l’expresident de la Penya Sr. Patricio i Pepe Ribó, president de la Coordinadora de Penyes Madridistes a Catalunya.

Paco Díaz

FER UN COMENTARI

*