Inici Destacats Els Socialistes de Masquefa presenten dissabte la seva candidatura

Els Socialistes de Masquefa presenten dissabte la seva candidatura

COMPARTIR

Els Socialistes de Masquefa presenten la seva candidatura a les eleccions municipals aquest dissabte, 30 de març a les 12h del migdia als jardins del CTC. Amb aquest acte obert a tota la ciutadania el PSC posa en marxa la pre-campanya anunciant l’equip de persones que formen part de l’equip.

Es tracta d’una candidatura renovada, paritària amb 7 dones i 6 homes. És un equip transversal i obert, format per veïnes i veïns amb un marcat caràcter socialdemòcrata, progressista, d’esquerres i amb diverses sensibilitats ideològiques. Es presenta sota el lema “Ens Uneix Masquefa”.

A l’acte de presentació també participarà en Carles Cuerva, candidat de l’Anoia al Congrés dels Diputats pel PSC. Entre els seus objectius: aconseguir la connexió de l’A2 amb la B224 mitjançant la prolongació de la B40, i el carril bus a la B23. Masquefa tindrà connexió directa amb el Congrés dels Diputats.

L’acte de presentació, obert a tothom, tindrà una durada aproximada d’una hora i finalitzarà amb una copa de cava i un petit pica pica pels assistents.

FER UN COMENTARI

*