Inici Societat Sis vins de la bodega anoienca Mas dels Clavers, entre els millors...

Sis vins de la bodega anoienca Mas dels Clavers, entre els millors puntuats a la ‘Guia de Vins de Catalunya 2019’

COMPARTIR

El celler Mas dels Clavers de Cabrera d’Anoia ha tornat a destacar un any més a la Guia de Vins de Catalunya 2019. Sis dels nou vins que elaboren s’han situat entre els millors de Catalunya en aquesta guia, rebent puntuacions superiors al 9,5 sobre 10. El més ben puntuat ha estat “L’intocable xarel·lo” amb un 9,72, seguit del sumoll “Elèctric”, que amb un 9,7 es troba entre els quatre millors sumolls de Catalunya i “L’Infiltrat Sumoll”, amb un 9,64. Aquest darrer, l’any passat, amb una puntuació de 9,68 va quedar en primera posició en negres del Penedès.

Per a Josep Duran, viticultor de Mas dels Clavers, “a l’Anoia s’estan fent grans vins, vins atractius que fins i tot marquen tendència”. “Els últims anys els estan reconeixent arreu, en guies, premis… També es troben a les cartes de restaurants de prestigi i s’exporten i es consumeixen a molts països del món”. “Ara només falta que els anoiencs també els reconeixem i els gaudim! Perquè són nostres i són bons! I el més important: consumim primer els nostres vins! Com és l’habitual en altres comarques”, afegeix Duran.

La Guia de Vins de Catalunya que va néixer fa 11 anys de la mà dels enòlegs Jordi Alcover i la Sílvia Naranjo. L’edició del 2019, per a la qual s’han tastat i puntuat a cegues 1.403 vins de 267 cellers de les 12 denominacions d’origen, es va presentar dilluns 5 de novembre a les Drassanes de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*