Inici Poliesportiu La secció de Patinatge Artístic de l’HC Montbui s’estrena en competició

La secció de Patinatge Artístic de l’HC Montbui s’estrena en competició

COMPARTIR

El passat cap de setmana es va disputar el 9è Trofeu de la Sal de Patinatge Artístic a Cardona, amb la participació de més de 350 patinadors i patinadores. Les patinadores i patinador de l’HC Montbui van participar, sent el primer cop que participaven en un torneig per a molts d’ells, obtenint grans resultats i molta satisfacció. En la jornada de dissabte, dos de les participants de l’HC Montbui van aconseguir podi en les seves respectives categories: Anira Lucena Jiménez va pujar al podi en tercer lloc en la Categoria de Iniciació B Majors i Aroa Delgado Ortega va ser tercera en la Categoria de Iniciació C Majors. En la jornada de diumenge, es van disputar les competicions de parelles en la qual s’estrenà la parella montbuienca formada per Hanna Lucena Jiménez i Benno Carles Tort i van obtenir el primer lloc en la Categoria Parelles Iniciació C.

Participació del Club Patinatge Artístic Igualada

Fins a 8 patinadores del Club Patinatge Artístic Igualada també van desplaçar-se a Cardona per participar al IX Trofeu de la Sal, organitzat pel Foment Cardoní.

Totes ho van fer prou bé, destacant la segona posició de la Gisela Santiago en categoria Iniciació C majors.

Les classificacions van ser les següents:
Iniciació A: Ivet Bonet 15ª; Berta Roset 29ª
Iniciació B majors: Anna Domenech 8ª; Ainara Varela 10ª.
Iniciació B menors: Ana Fernandez 7ª; Naia Mariño 9ª.
Iniciació C majors: Gisela Santiago 2ª.
Iniciació C menors: Abril Domenech 24ª.

La propera competició on participarà el Club Patinatge Artístic Igualada, serà la primera fase de l’Interclubs 2017, competició organitzada per la Federació Catalana de Patinatge a finals d’Abril.

FER UN COMENTARI

*